Cautare

11196 de rezultate pentru "maria timariu bucuresti" (6.42 secunde)
Sambata, 3 martie 2018, la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucuresti, va avea loc un concert extraordinar in memoria Madalinei Manole.
Intre cele pregatite de MAE se numara expozitie si volum de documente politico-diplomatice Romania in Primul Razboi Mondial, vizite in regiunile istorice ale Romaniei dedicate membrilor corpului diplomatic acreditat la Bucuresti, campanie de comunicare online Romania 100 si colocviu comun romano-francez dedicat sfarsitului Primului Razboi Mondial si Centenarului Marii Uniri.
-Artisti plastici din Calarasi, Lehliu, Slobozia, Bucuresti, sunt prezenti pe simeze cu o serie de lucrari , reprezentand ultimele compozitii, iesite de sub incidenta sevaletului.
"Pentru ca Turnul nostru este raspunsul la intrebarea fetitei noastre, Maria, care ne-a cerut sa ne inspiram din desenele cartilor sale cu basme despre Rapunzel sau alte printese contemporane.
Cu acest prilej, Maria Grapini - Ministrul Delegat, a anuntat raportul pentru perioada analizata:
Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Maria Rosca din Maramures. ... Nicoleta Puicar si Maria Sidau.
Pentru cei care inca nu ii cunosc, Dodi este ursul polar caruia ii dau viata Ana-Maria Craciun-Lambru si Monalisa Toncu iar Roni este prietenul sau vorbaret, insufletit de Ana-Maria Cucuta si Victoria Radu.
Psiholog Mihaela Petrescu- masterand pedagogii alternative si arta teatrala in educatie (PED-ArtE), formare in Sandplay Integrativ, Formare in NLP & NLPt, Psiholog clinician in supervizare 15:30 â€" 16:00 maria martac SESIUNEA 3 Dieta speciala in autism Autor si speaker:
Lucru curios, intr-o tara in care Dochia (perechea mitologica a lui Traian, imparatul romanilor), Ana lui Manole (din balada), mama lui Stefan cel Mare, Doamna Stanca (sotia lui Mihai Viteazul), Ana Ipatescu (eroina a revolutiei de la 1848) sau regina Maria (sotia regelui Ferdinand) sunt personaje legendare, totusi, politica nu pare sa faca menaj bun cu feminitatea.
Scenariul a fost scris de Anca Buja si Cristi Iftime, director de imagine a fost Luchian Ciobanu, montajul a fost realizat de Dragos Apetri, designer de costume - Alexandra Alma Ungureanu, machiaj - Maria Andreescu, scenografia - Malina Ionescu, iar sunetul a fost semnat de Dan-Stefan Rucareanu, Alexandru Dumitru si Florin Tabacaru.
La data de 14 septembrie 2010, ora 16.00, la sediul Sectiei 22 Politie s-a prezentat o femeie de 54 de ani din Bucuresti care a sesizat faptul ca in jurul orelor 15.35 - 15.40, in timp ce se deplasa pe strada Brasov, sector 6, in fata unui bloc, un individ necunoscut ce a venit din fata i-a smuls de la gat un lantisor din aur cu cruciulita, fugind spre strada Valea Florilor.
Maria de 85 de ani, din Bucuresti, cu privire la faptul ca pe str. ... Maria a declarat ca, in data de 17.10.2011, in jurul orei 15.00, la locuinta surorii sale, T.
Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana.
Deutsche Welle publica un amplu articol despre vizita cancelarului german Angela Merkel la Bucuresti (autor: ... Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
Este o zi foarte importanta pentru mine si sper sa fie o zi importanta pentru toti tinerii care asteapta un viitor mai bun atat pentru tara, cat si pentru Bucuresti.
Lamuriri despre datele personale Pensionarii bucuresteni vor circula in continuare gratuit pe toate mijloacele de transport in comun de suprafata din Capitala, dar numai in baza unui card de calatorie pe care il va emite Societatea de Transport Bucuresti (STB), procedura de eliberare a acestor carduri fiind demarata marti, 12 februarie 2019.
De la 1 iulie, se va putea circula pe un tronson din Autostrada Bucuresti-Brasov Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat astazi, la Brasov, ca pe 1 iulie se va putea circula pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, intre Centura Bucurestiului si Centura Ploiestiului.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania, anunta alergatorii ca in vederea obtinerii statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti trebuie sa intruneasca mai multe criterii, astfel ca regulamentul evenimentului a fost aliniat la standardele cerute de IAAF:
Circa 50 de autocare care circula in prezent pe traseele Bucuresti - Constanta - Mangalia si Bucuresti - Ramnicu Valcea ofera in pretul biletului si internet gratuit WiFi, a declarat pentru HotNews.ro Paul Cranja, directorul firmei Bileteria, care gestioneaza sistemul Autogari.ro.
Jurnalistii vor beneficia de PARCARE GRATUITA si acces liber la teatre, in Bucuresti Jurnalistii vor avea acces gratuit, pe baza legitimatiei, la programele institutiilor publice de cultura de interes local din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, potrivit unei hotarari adoptate luni de consilierii generali ai Capitalei.
google-analytics.com